woensdag 20 augustus 2008

voorraad opeten

Zoals wellicht vele gezinnen hebben wij een kelder waar we onze voorraad in opslaan. Eens in de zoveel tijd rijden we naar de Makro om grote hoeveelheden van ons favoriete voedsel in te slaan. Ik moet zeggen dat dat voornamelijk aan de orde is sinds we met zijn vijfen zijn. Maar nu werd het toch echt tijd om die voorraad eens op te eten, want er is al genoeg mee te nemen naar Frankrijk.
De creusli ging vrij snel, maar de voorraad wijn en bbq sauzen duurde iets langer. We zijn nu al bijna een maand bezig om ook onze gewone voorraadkast van pasta's, rijst en sauzen en dressings leeg te maken. Maar toen we van de week een pakje met onbekende inhoud opende dachten we dat het aardappelpuree poeder was. En met water en melk maakte we er een lekker papje van, maar toen we het gingen proeven leek het helemaal niet op aardappel. Het was een soort kaassaus. En helemaal niet lekker. Zo zie je maar, je moet niet alles bewaren.

Geen opmerkingen: